Chokolademousse

Tilberedningstid: 20 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, chokolademousse:
150 g mørk chokolade med højst 70% kakaoindhold
15 g smør
4 pasteuriserede æggeblommer
4 pasteuriserede æggehvider
1 dl pisket fløde til pynt

Vejledning:

Bræk og smelt chokoladen ved svag varme i en tykbundet gryde. Rør smørret i og tag gryden af varmen, lad chokoladen køle lidt af. Rør herefter æggeblommerne i, en efter en. Pisk æggehviderne stive og kom det i chokoladen. Kom moussen i 4 portionsglas og stil dem i køleskabet i 1 time gerne længere. Inden servering pyntes der med flødeskum.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Nicoline

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar