Daddelkage

Tilberedningstid: 1.5 t.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, daddelkage:
2½ dl vand
80 g sukker
175 g margarine
2 æg
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
180 g hvedemel
400 g stenfrie dadler

Vejledning:

Hæld vand og dadler i en gryde og lad det stå og koge ved svag varme. Rør jævligt rundt således at dadlerne bliver til mos.


Tilsæt sukker og margarine. Tag gryden fra varmen og pisk til massen er kølet af.

Tilsæt æggene et af gangen.

Bland mel, natron, bagepulver, og vaniljesukker sammen for sig, og kom derefter blandingen over i daddeldejen.

Hæld dejen i en smurt og raspdrysset form.

Bag daddelkagen i ovnen ca. 1 time ved 170 grader. Kagen er færdigbagt når den løsner sig fra kanten af formen.

 

 

Find flere spændende opskrifter på julekonfekt og julemad i vores store sektion for juleopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar