Mange Gode Opskrifter
de bedste opskrifter til dig!
Fastelavnsboller med fløde og marcipan
Hovedingredienser, fastelavnsboller med fløde og marcipan:
1¼ dl vand
75 g hvedemel
60 g smør
2 æg
2 plade optøede butterdej
Fyld:
3 dl piskefløde
75 g marcipan
Pynt:
flormelis
Dej
Kom vand og smør i en gryde og kog det op. Tilsæt mel, og pisk dejen grundigt sammen. Dejen slipper gryden når den er færdig.
Tag gryden af varmen, og lad dejen køle af i et par minutter. Tilsæt det første æg og pisk i et par minutter. Tilsæt næste æg og i yderligere et par minutter.
Optø butterdejenpladerne og del hver butterdejsplade i 6 lige store stykker. Læg butterdejspladerne på en plade med bagepapir. Fordel vandbakkelsdejen på butterdejen med en spiseske i pæne regelmæssige boller. Pas på at få trykket vandbakkelsdejen godt ned.
Bag i 25 minutter ved 200 grader.
Lad bollerne stå til de er blevet helt kolde. Skær et låg af bollerne.
Fyld
Pisk fløden til skum. Riv marcipanen groft. Fordel marcipanen i bollerne og fyld med flødeskum. Læg lågene på igen og sigt flormelis over.
Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
- Nicoline (66)
- Franke (48)
- kokkepigen (28)
- peddy84 (25)
- Mathilde (24)
Kommentarer (1)