Flødeboller

Tilberedningstid: 45 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Bund, flødeboller:
200 g marcipan

Fyld, flødeboller:
4 dl sukker
6 pasteuriserede æggehvider

Overtræk, flødeboller:
300 g overtrækschokolade

Vejledning:

Skær marcipanen i meget tynde skiver og læg dem på en bageplade beklædt med bagepair. Bag dem i ovnen ved 170 grader i ca. 5 min og lad dem køle af på en bagerist.

 

Æggehviderne piskes meget stive og sukkeret tilsættes langsomt lidt efter lidt. Fyldet sprøjtes med en kagesprøjte på det kolde bunde. De varmes ved 150 grader i 5 min. De varmes i ovnen fordi fyldet da bliver fastere og derved lettere at overtrække med chokoladen.

 

Chokoladen smeltes over vandbad eller ved svag varme i en kasserolle.

 

Når flødebollerne er afkølet duppes den smeltede chokolade forsigtigt på med en bagepensel. Lad flødebollerne køle af og server.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Nicoline

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar