Grønsags-lasagne

Tilberedningstid: 1 t.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, grønsags-lasagne:
1 squash
1 aubergine
1 stort løg
1 stor porrer
300 g frossen spinat
250 g champignoner
½ dl olivenolie
peber
salt
2 fed hvidløg
1 revet muskatnød
lasagneplader
1 kop vand
mornay sauce
revet mozzarellaost

Vejledning:

Skær Squash, aubergine og løg i mellemstore tern. Skær porren i skiver af ½ cm. tykkelse. Skyl champignoner og skære ligeledes disse i skiver. Varm olien og kom løg, aubergine og squash og porre i olien og svits. Kom derefter champignonerne i og lad disse grøntsager stege sammen. Tilsæt de 2 presset(eller skiveskåret) fed hvidløg. Tilsæt det frosne spinat, og retten krydders med revet muskatnød.(helst friskrevet)og tilsmages med salt og peber. Tilsæt en kop vand, og derefter Karolines mornay sauce og lad retten simre i ca. 15 min.

 

Fordel i et ovnfast fad, skiftevis lasagneplader og blandingen og drys på toppen med revet ost. Sættes i 160 graders forvarmet ovn i ca. 40 min, eller til osten er smeltet og flot lysebrun. Kan serveres med evt. flutes og salat.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: peddy84

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar