Hindbærsnitter

Tilberedningstid: 100 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, hindbærsnitter:
50 g flormelis
¼ tsk hjortetaksalt
250 g hvedemel
175 g smør
2 æggeblommer

Fyld:
1 dl hindbærmarmelade

Pynt:
2 dl flormelis
kagekrymmel
2 spsk vand

Vejledning:

1. Smuldr smørret i hvedemelet. Tilsæt hjortetaksalt, æggeblommer og flormelis. Saml dejen, pak den ind i plastfilm, og lad den hvile ca. 30 minutter i køleskabet for at dejen bliver mere fast at arbejde med.

2. Del dejen i to lige store stykker. Læg stykkerne på hver deres plade med bagepapir. Udrul dem begge med en kagerulle og brug evt. lidt mel på kagerullen, så dejen ikke hænger fast. Det kan være meget nyttigt med lidt hjælp til denne del, så få din udkårne til at holde bagepapiret på pladen mens du ruller stykkerne ud, så de ca. fylder en bageplade i længde og bredde hver. Dejen skal være ca. 0,5 cm tyk, men mindre kan også gøre det. Fordel hindbærmarmelade over den ene dej og læg den anden dej ovenover.

Her kan det også være en fordel med lidt hjælp. Bagefter kan du nemt fjerne bagepapiret fra det øverste stykke dej. Bag kagen ved 180 grader i ca. 20 minutter. på midterste ovnribbe.

3. Rør glasuren sammen, og smør den på kagen, mens den stadig er varm. Drys med kagekrymmel og afkøl den.

4. Skær hindbærsnitterne ud i den størrelse, du kunne tænke dig.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Linette

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar