Indbagt laks med rejer og porre

Tilberedningstid: 45 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser: Indbagt laks med rejer og porre:
1 rulle færdig butterdej
1 æg
2 skv røget laks
250 g fersk laks
1 porrer
lidt olivenolie til stegning
200 g rejer
200 g grøn pikant ost eller anden flødeost med urter

Vejledning:

Del laksen i 6 stykker og læg hvert stykke i en lille skål (skal kunne tåle at komme i ovnen) Del den røgede laks i 6 stykker som lægges ovenpå den ferske.

Rejerne fordeles over laksen

Porren renses og skæres i små stykker.

Porren svitses i olie i en gryde uden at tage farve.

Skru ned for varmen og Pikantosten kommes i. Rør i massen til den er blød og ensartet.

Ost og porre kommes over laks og rejer.

Butterdejen deles i 6 stykker og lægges over som et låg.

Pensles med et sammenpisket æg

Bages i ovn ca ½ ved 200 gr. Til den er gyldenbrun ovenpå.

Spises sammen med grønsalat

 

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (2)

  1. Jen
    Jen d. 14.12.2009
    Hvor er opskriften?
    1. Frank
      Frank d. 16.12.2009
      Hej Jen,
      Der var beklageligvis lige en lille fejl i opskriften der gjorde, at den ikke ble vist. Dette er nu rettet, og opskriften er igen synlig!

      Lykke til! :)

Skriv en ny kommentar