Jordbærsyltetøj med cognac

Hovedingredienser, jordbærsyltetøj med cognac:
500 g jordbær
2 spsk cognac
geleringsmiddel
konserveringsmiddel
30 g smuttede, hakkede mandler
100 g sukker
sødemiddel tilsvarende til 250g sukker

Vejledning:

Skyld og nip jordbærrene, og drys derefter sukkeret over dem. Lad dem stå og trække til dagen efter på et køligt sted.

Kog jordbærrene ved svag varme i ca. 10 minutter. Tag dem op med en hulske og hældes på glas. Saften koges ind, til den er tyktflydende. Hakede mandler, geleringsmiddel, konserveringsmiddel og cognac tilsættes.

Hæld på glas og tilbind umiddelbart.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!