Kiwisorbet med hindbærflødeskum

Tilberedningstid: 25 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Pynt:
1 kiwi

Hovedingredienser, kiwisorbet med hindbærflødeskum:
2 kiwier
1 håndfuld hindbær
2 spsk sukker
1 dl piskefløde
4 spsk vand
½ æggehvide

Vejledning:

Skræk kiwien, og mos dem sammen vand og med halvparten af sukkereret. Hæld derefter blandingen i en skål og sæt den i fryseren. Rør jævnligt i massen for at undgå total stivelse.

OBS: undgå at blende eller kværne kiwi kerner da de efterlader en pebberet smag.

 

Pisk æggehvide stiv og pisk den anden halvpart af sukker i. Vend massen i den kolde sorbet og sæt den tilbage i fryseren.

Mos hindbærene. Pisk piskefløden til flødeskum og bland de moste hindbær i.

 

Anret med et par skefulde sorbet og flødeskum ved siden af, pynt med kiwi skiver.

 

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar