Kransekage

Tilberedningstid: 1 t.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, kransekage:
500 g marcipan
200 g flormelis
1 æggehvide

Glasur:
250 g flormelis
1½ pasteruriseret æggehvide
smeltet chokolade

Vejledning:

Ælt marcipan, æggehvide og flormelis godt sammen. Sørg for at du ælter indtil dejen har opnået en fast og ensartet konsistens.


Lad dejen hvile koldt 3-4 timer eller natten over.

Rul dejen til stænger og skær dem i stykker på 8 cm, 12 cm, 16 cm osv. Form stængerne til kranse og bag kransekagen i ovnen ved 225 grader i 8-10 minutter.


Lad kransekage ringene køle helt af før du sprøjter glasuren på. Brug smeltet chokolade til at få kransekageringene til at hæfte sammen.

 

Med denne opskrift på kransekage får du et delikat alternativ til det du køber færdigt!

 

Få mere inspiration til nytårsmad i vores sektion for nytårsopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (1)

  1. Nicolas
    Nicolas d. 30.12.2009
    Mmmm lyder lækkert :razz:
    Denne opskrift bliver straks sat på prøve, så vi kan komme godt ind i det nye årti!!! ;)
    http://www.walkingartwork.com/blog/

Skriv en ny kommentar