Lagkage med hindbær/jordbær creme

Tilberedningstid: 20 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, lagkage med hindbær/jordbær creme:
1 pose frosne jordbær eller hindbær (skal være optøet ved brug)
3 lagkagebunde
½ l piskefløde
sukker efter smag

Vejledning:

 

1. Pisk flødeskum

 

 

2. Mas de optøede bær (Jordbær eller hindbær) med en gaffel så alle bær er jævnet og ingen hele er tilbage. Kom sukker på bærene, 2-3 spsk alt efter om man kan lide det surt eller sødt.

 

3. Vend bærene i flødeskummet. Det er vigtigt man ikke røre da flødeskummet vil falde sammen. Derfor vigtigt at man vender bærene. Smag evt blandingen til med sukker hvis det er for surt (Hindbær skal som regel have mere sukker end jordbær).

 

4. Lig en lagkagebund neders. Kom derefter et lag creme på, derefter en bund til, et lag creme, derefter den sidste bund og så skal der creme øverst. Cremen skal dække hele kagen.

Klar til servering.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: kokkepigen

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar