Lakse ruller

Tilberedningstid: 15 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, lakse ruller:
4 store rødbeder
1 æble
1½ dl 18% creme fraiche
½ bdt purløg
4 friske asparges
4 skv garved laks (en lille pakke)
1 philadelphia natural smøreost
½ glas rød/sort kaviar
baby salat

Vejledning:

1. Kom aspargesne i en skål og held kogende vand hen over. Lad dem stå i 3 min. På den måde bliver de en anelse bløde, men beholder stadig sprødheden.

 

2. Klip purløgen i små stykker, ca ½ cm, og bland derefter purløgen med smøreosten og kaviaren i en skål.

 

3. Tag et stykke laks og lidt blandingen i en pølse på midten (på den smalle bredde af laksestykket). Læg derefter en asparges langs pølsen og rul laksestykket sammen så den bliver til en rulle. Gør det samme med de andre 3 laksestykker.

 

4. Kom salaten på en tallerken (bruges mest som pynt) sammen med 2 ruller pr. tallerken.

 

5. Hvis der er smøreostblanding tilbage kan det lægges på tallerken som ekstra lækkert fyld.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: kokkepigen

Kommentarer (1)

  1. bjm
    bjm d. 29.05.2009
    Lyder lækkert men hvor kommer æblet rødbederne ind i billedet(retten) og er det hele rødbeder der tales om? :eek:

Skriv en ny kommentar