Laksesalat med hummerhaler

Hovedingredienser, laksesalat:
2 laksefileter uden skind
1 skv rugbrød (ikke for frisk)
1 æble
romaine salat

Jomfruhumer:
8 jomfruhummer
smør
1 fed hvidløg

Dressing:
rød balsamico eddike
olivenolie
sød, mild sennep

Tilbehør:
salt
peber

Vejledning:

Halen af jomfruhummerne skæres fri, flækkes fra undersiden og tarmen tages ud. Placer halerne i et ovnfast fad med kødsiden opad. Smør og presset hvidløg røres sammen og en teske fuld placeres på hver hummerhale – krydres med salt og peber. Hummerhalerne kommes i ovnen under grill (225oC) i 10 min – midterste rille.

 

Rugbrødsskiven skæres i tern og steges sprød med lidt olie og salt og afkøles på et stykke køkkenrulle. Laksen steges på en pande med salt og peber – sørg for at den bliver stegt så hårdt at den bliver lidt sprød i kanten. Salaten skæres i strimler og fordels på hver tallerken sammen med et halvt æble med skræl skåret i tern. Dressing røres af 2 spsk. olie, 3 spsk. balsamico og en teske sennep. Smages til med lidt salt og peber.

Dressing, rugbrødstern, laks og hummerhaler fordeles på de to tallerkner i nævnte rækkefølge.

 

Kan serveres med hvidvin.

 

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: aceren

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!