Lasange med laks, asparges og rejer

Tilberedningstid: 45 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, lasange med laks, asparges og rejer:
lasagneplader
200 g fersk laks
200 g rejer
2 ds asparges
30 g friskrevent parmesan ost
1½ dl bechamelsauce
grøntsagsbouillon

Vejledning:

Kog lasangepladerne til de er al dente. (Al dente betyder at de skal være smidige, og give lidt tyggemodstand). Kog laksen i grøntsagsbouillonen og fjern derefter skindet. Skær laksen i småstykker, bland den med rejerne og tilsæt derefter 2 spiseskefulde bechamelsauce. Tag et ildfastfad og hæld en smule bechamelsauce i bunden. Læg lasangeplader i bunden af fadet og hæld derefter fiskeblandingen og asparges ovenpå pladerne. Gentag dette indtil der ikke er mere fiskeblandning tilbage. Afslut med at hælde bechamelsauce og parmesan på toppen. Dæk lasangen til med alu-folie og bag ved 200 grader i 30 minutter. Fjern derefter folien og bag i yderligere 15 minutter.

Server gerne med flutes og en let salat til.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: sarahj

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar