Mexicansk inspireret suppe med tortilla-chips

Hovedingredienser:
1 spsk olivenolie
2 store løg
4 fed hvidløg
2 spsk jalapeños fra glas (alt afhængig af hvor stærk man ønsker suppen)
1 spsk stødt chili (krydderi)
1 ds flåede, hakkede tomat
4 dl hønseboullion (terning opløst i varmt vand)
1 tsk spidskommen
½ tsk salt
2 spsk hakket, frisk koriander
2 spsk limesaft
200 g skåret i ternkyllingebryst
2 dl majskerner

Tilbehør:
tortillachips

Vejledning:

Først tager du olien, og opvarmer den i en gryde. Steg løg og hvidløg i 2 min. Tilsæt dernæst jalapenos og chilipulver og steg endnu i 5 min. Nu tilsættes de hakkede tomater med væde, hønsebouillon, spidskommen og salt. Bring det hele i kog og skru ned for varmen. Lad suppen stå og simre i 5 min. Kyllingetern og majskerner tilsættes, lad suppen simre, indtil kødet er kogt, ca. 3 min. Limesaften røres i lige før servering. Drys med koriander og server tortillachips til.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: CamillaPark

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!