Fish & Chips

Tilberedningstid: 20 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, fish and chips:
170 g torskefillet
25 g cultura yoghurt
3 tsk rasp
1 tsk plantemargarine
salt
peber
200 g rodselleri
30 g mayonnaise

Vejledning:

Vend torskefiletterne i yoghurt og derefter rasp.

Varm margarinen op i en pande, læg torskefiletterne på panden og skru lidt ned for varmen, når overfladen er gyldenbrun - krydr med salt og peber.

Skær sellerien i stave og læg dem på bagepapir. Drys over med salt, og bag ved 225 grader til de er gyldne.

Server torsken med fritterne, mayonnaise til dypsel og eventuelt en grøn salat.

 

Velbekomme!

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar