Pirogger med hakket oksekød

Tilberedningstid: 1.5 t.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Dej, pirogger med hakket oksekød:
50 g gær
4 dl mælk
2 tsk sukker
2 tsk salt
1½ spsk olie
300 g hvedemel
300 g rugmel

Fyld:
500 g oksekød
1 løg
20 g smør
3 gulerødder
70 g tomatpuré
1 spsk soja
peber
salt

Vejledning:

Varm mælken til den er lunken, gæren opløses i den lunkne mælk. Salt, olie og sukker tilsættes under omrøring.

Melen tilsættes lidt efter lidt, de sidste 50 gram hvedemel skal dog bruges til æltningen.

 

Når dejen er æltet til en bolle, og skal hæve i 30 min.

 

Fyld: Løg og det hakkede kød brunes i smøren, i en gryde. herefter tilsættes de øvrige ingredienser, smag til med salt og peber.

 

Når dejen er færdig med at hæve deles den i 2 lige store dele, som hver rules ud til en kvaderat, som deles i 9 stykker.

 

En skefuld fyld ligges på hver af de 18 kvaderater. Kanten pensles med vand og hjørne mod hjørne klistes firkanterne til trekanter, og lukkes ved tryk fra en gaffel

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: -musti-

Kommentarer (1)

  1. Jeppe
    Jeppe d. 22.10.2012
    Kanonlækre pirogger med oksekød, du har lavet der. Det er en god ide at bruge rugmel, som du også viser i din opskrift. Det gør dem grovere og sundere. Vi har også pirogger med oksekød på min hjemmeside, som man kan lade sig inspirere af http://forret-forretter.dk/pirogger-med-oksekod/

Skriv en ny kommentar