Pølsehorn

Tilberedningstid: 2.5 t.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, pølsehorn:
3 dl lunken mælk
25 g gær
600 g hvedemel
100 g blødt smør
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 æg
16 pølser skåret i halve

Tilbehør:
1 æg til pensling

Vejledning:

Gæren udrøres i den lunkne mælk. Hæld melet i en skål og smuldre med fingrene smørret i. Tilsæt gærblandingen, salt, sukker og ægget og ælt dejen godt sammen. Lad den herefter hæve overdækket en times tid.

 

Ælt nu dejen let igennem og del den i 4 stykker som rulles ud i cirkler. Hver cirkel deles nu i 8 trekanter sådan at der bliver 32 trekanter ialt. Læg den halve pølse på den brede ende af trekanten og rul mod den tynde ende. Pølsehornene lægges på en bageplade beklædt med bagepapir og efterhæver i 30 min.

 

Pølsehornene pensles med æg og bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15-20 min.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Nicoline

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar