Rabarberkage

Tilberedningstid: 45 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, rabarberkage:
250 g brun farin
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 spsk ingefær
50 g smør
2 dl kærnemælk
325 g rabarber
¾ dl solsikkeolie

Vejledning:

Start med at rense rabarberne godt.

Kom smør og halvparten af det mængde sukker der er opgivet i opskriften i en gyde og lad det smelte. Tag varmen af blusset, og tilsæt så rabarerne.

 

Sigt mel og bagepulver i en skål.

 

Pisk æg, kærnemælken, solsikkeolie, ingefær og resten af sukkeret sammen, og rør det derefter sammen med melet.

 

Hæld rabarberblandingen op i en bageform med bagepapir i, og hæld derefter dejen over rabarberblandingen.

 

Bag ved 180 grader i ca. 30 minutter. Lad kagen stå og køle af i ca 5 minutters tid og vend den derefter rundt.

 

Server rabarberkagen med flødeskum.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar