Sneglekage

Hovedingredienser, sneglekage:
250 g mel
125 g smør
50 g rørsukker
25 g gær
1 æg
¼ dl mælk

Remonce:
125 g farin
125 g smør
2 spsk kanel

Glasur:
2 dl flormelis
1½ spsk vand

Ønskes mørk glasur - tilsættes kakao efter smag

Vejledning:

Lun mælken og opløs gæren i mælken.

Smuldr smørret i melet, tilsæt herefter gærblandingen.

Tilsæt æg og sukker og begynd at ælte dejen til den føles smidig.

Del dejen i 2 dele.

Rul den ene portion ud i en firkant, en smule større end bradepanden ( ca 35 x 20 cm )

Bradepanden kan smørres med smør inden dejen trykkes ned, dejen må gerne gå lidt op af kanterne på bradepanden.

 

Lav remoncen, og smør ca halvdelen på dejen i bradepanden.

 

Den anden dej rulles ud til et aflangt kvadrat, smør resten af remoncen på og rul herefter dejen sammen til en roulade.

 

Skær ca 18-20 tynde snegle af rouladen og læg dem ovenpå dejen i bradepanden.

 

Lad dejen hæve i en lille times tid med et fugtigt viskestykke henover.

 

Kagen kan pensels med æg inden bagning, men det er ikke et must

 

Bag den i ca 12 min ved 225 grader - men hold et øje på kagen da sukkeret karmelliserer hurtigt

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Tanja1

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!