Spinatruller med fyld

Tilberedningstid: 45 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, spinatruller med fyld:
4 stiftpiskede æggehvider
4 æggeblommer
salt
peber
1½ dl fløde
225 g spinat

Ostemasse:
citron
250 g flødeost
tabasco

Fyld:
purløg
250 g tun
½ rød peber
1 rødløg

Dressing:
creme fraiche
hvidløg
purløg
4 syltede salatagurk

Vejledning:

Spinaten trykkes fri for væde, og hakkes i skålen. Æggeblommer + fløde røres i med salt og peber.
Vend de stiftpiskede æggehvider i.


Bages på bagepapir ved 200 grader i 20 min - midt i ovnen.

Når dejen er bagt, lægges bagepapiret med dej på bordet med et koldt opvredet viskestykke over.

Ostemasse og fyld smøres på den afkølede spinatdej. Rulles sammen til en roulade og sættes i køleskabet. Er bedst hvis den laves dagen i forvejen.


Dressing:
4 stykker syltet salatagurk fra glas blendes med noget af marinaden og tilsættes derefter karry, hvidløg, og creme fraiche

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar