Stegt torsk med gulerodsremoulade

Tilberedningstid: 25 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, stegt torsk med gulerodsremoulade:
170 g torskefillet
1 tsk mel
salt
peber
1 tsk olie
50 g ylette
1 tsk karry
sødemiddel

Gulerodsremoulade:
50 g gulerødder
30 g mayonnaise
250 g bønner
10 g cornichoner

Vejledning:

Kom melet på en lille tallerken og tilsæt salt og peber. Vend fisken i melblandingen og steg den derefter i olie på en pande til den er blevet gylden og gennemstegt.

Skræl og skør guleroden i mindre stykker.

Kom alle ingredienserne til remouladen i en minihakker og kør det til en grov remoulade. Smag til med lidt sødemiddel, salt og peber.

Server torsken med citron, remouladen samt friske grønsager.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar