Svinemørbrad med pikantost

Tilberedningstid: 55 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, svinemørbrad med pikantost:
2 svinemørbrad
salt
peber
smør
olie
1 pk pikant ost
100 g skinke (f.eks. parmaskinke)
1 ds stor tomatpuré
½ l sødmælk
½ l fløde
1 bouillionterning
5 dl ris

Vejledning:

1; Start med at skære mørbraden i bøffer. Drys lidt salt og peber på og brun dem jævnt på panden. Læg dem nu over i et stort ildfast fad.

 

2; Skær skinken over i mindre stykker, og læg den oven på mørbraden. Osten tages med en teske og fordeles i klatter oven på skinken

 

3; Sauce: På panden laves saucen som består af mælken og fløden, hvori tomatpureen udrøres sammen med bouillonterningen. Saucen skal lige op og koge. Hvis saucen skal være lidt tykkere kan der bruges jævning.

 

4; Hæld sovsen over kødet, og sæt det i ovnen ved 150 grader i ca 40 minutter. Risene sættes over, så de er færdiglavede, når retten er klar.

 

Serveres med salat og lune flutes.

 

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: MetteJ

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar