Fyldt oksemørbrad

Hovedingredienser, fyldt oksemørbrad:
1½ kg oksemørbrad
200 g grofthakkede champignoner
50 g grofthakkede valnødder
2 fed presset hvidløg
100 g smør
½ potte persille
2 dl bouillon

Sauce:
stegesky
2 dl creme fraiche
sojasauce

Vejledning:

Rist champignon på en tør pande således at væden næsten er fordampet. Bland hvidløg og valnødder i. Lad blandingen stå og køle lidt af.

Persillesmør:
Hak persillen og bland den blødt sammen med smørret.

Afpuds mørbraden for sener, og skær en dyb rille i kødet på langs. Fold kødet lidt ud og bank det let.


Kødfladerne smøres med persillesmørret og fyldet fordeles over. Kødet foldes sammen og ombindes med snor, eller hæftes sammen med kødnåle eller tandstikkere.

Brun kødet i lidt fedtstof og lægges derefter i et ovnfast fad. Kødet steges ved 175 grader i ca. 20 til 30 minutter afhængig af kødets tykkelse. Tilsæt bouillon og steg videre i 10 minutter.

Hæld bouillonen i en gryde og tilsæt creme fraiche. Jævn let og smag til med lidt soja.

Skær kødet i tynde skiver på skrå og server med sauce til.

 

 

Få mere inspiration til nytårsmad i vores sektion for nytårsopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!