Fyldte ananas

Hovedingredienser, fyldte ananas:
3 friske ananas
4 spsk orangelikør

Fromage:
3 blade husblas
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk florsukker
2 spsk friskpresset appelsinsaft
1 spsk orangelikør
¼ l piskefløde

Pynt:
1 skal af appelsin
1 dl vand
1 spsk sukker
flødeskum
mynteblad

Vejledning:

Skær ananas igennem på langs og fjern midterstrengene. Skær ananaskødet fra skallen. Snit ananas i små terninger og læg dem i skallerne. Fordel likør over. Hvis du ikke ønsker at bruge alkohol kan du erstatte likør med appelsinsaft


Fromage:
Læg husblasen i koldt vand i ca. 5 minutter.

Pisk æggeblommer og florsukker luftigt. Træk husblasen op med det vand, der hænger ved, og smelt den derefter i vandbad. Afkøl husblasen med appelsinsaft og likør, og rør den i æggene.

Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen. Fordel fromagen over de halve ananas. Sæt de fyldte ananas koldt.Pynt:
Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og kog dem i vand og sukker i ca. 5 minutter. Tag strimlerne op og lad dem tørre. Pynt med appelsinstrimlerne ved servering.

 

 

Få mere inspiration til nytårsmad i vores sektion for nytårsopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!