Gulerodskage

Tilberedningstid: 45 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, gulerodskage:
150 g smør
2 dl mælk
2 æg
200 g sukker
250 g mel
2 tsk bagepulver
2 tsk gulerødder
1 tsk kanel
1 tsk ingefær

Vejledning:

Tænd for ovnen og stil den på 200°C. Smørret smeltes, mælken blandes i sammen med æg og sukker. Skræl og riv gulerødderne. Mel, bagepulver, de revne gulerødder og krydderier blandes i en skål. Bland det hele sammen til en dej, der straks hældes over i et fad og stilles i ovnen. Bages i ca. 20-25 min.

Smager bedst afkølet.

 

Hvis man ønsker, den skal være børnefjendsk, river man skrællen fra en appelsin ned i dejen før bagning.

 

 

Hvis du har lyst kan du også prøve en af vores andre spændende opskrifter på gulerodskage som f.eks. gulerodskage i bradepande, klassisk gulerodskage, eller gulerodskage med glasur

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Mathilde

Kommentarer (1)

  1. Mehmet ali kizilkaya
    Mehmet ali kizilkaya d. 25.01.2010
    2 tsk. Gulerødder?? :biggrin:

Skriv en ny kommentar