Honningkagehjerter

Tilberedningstid: 1 t.Portioner:
Konverter enheder?

Hovedingredienser, honningkagehjerter:
300 g brun farin
250 g smør
300 g honning
1 kg hvedemel
4 æg
2 tsk hjortetaksalt
2 tsk stødt kanel
2 tsk stødt nelliker
2 tsk stødt ingefær

Glasur:
overtrækschokolade

Vejledning:

Til denne opskrift skal du også bruge: små og store hjerteforme.

 

Smelt farin, honning, og smør, og lad så massen køle lidt af.

Pisk æg og krydderier og tilsæt dem i massen. Sigt mel, hjortetaksalt i og ælt dejen godt.

Sæt honningkagehjertedejen i køleskabet og lad den stå der et par timer.

 

Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse. Stik hjerte ud med små og store hjerteforme. Honningkagehjerterne bages i ovnen ved 200 grader i ca 10-15 minutter eller indtil de er gyldne.

Lad kagerne køle af og overtræk dem så med chokolade.

 

Vi har også en dejlig opskrift på honningkager som du også kan prøve. Se evt. også vores store samling af gode juleopskrifter for mere inspiration til julekonfekt og julemad.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar