Bagt rødfisk med fennikel

Tilberedningstid: 1 t.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, bagt rødfisk med fennikel:
20 g smør
2 fennikler
1 appelsin
4 spsk olivenolie
1 kg små kartoffel
1 bdt frisk dild
2 røde peberfrugt
1 lille løg
2 dl hvidvin
3 dl piskefløde eller creme fine
maizena til jævning
salt
peber
4 rødfiskefileter med skind (a 200g)

Vejledning:

kartoflerne vaskes og bages i ovn ca 45 min ved 180grader med halvdelen af oliven olien

fennikelen skæres meget fint(brug evt et råkost jern)

marineres i saften fra appelsinen(skal stå mindst 15 min før servering)

rødfiske fileterene lægges i et ildfast fad , smørret fordeles over dem , krydres med salt og peber.

bages ca 10 min ved 180grader

sauce : pil og hak løget fint , skær peberfrugterne i små tern. sauter løg og peberfrugt i en gryde med resten af olivenolien til løgene begynder at blive klare. tilsæt hvidvin og kog det ned til ca halvdelen

tilsæt piskefløden og lad det koge godt igennem.

jævn med maizena og smag til med salt og peber.

de færdigbagte kartofler tages ud og vendes med finthakket dild.

anretning : læg den marinerede fennikel i midten af en tallerken , læg rødfiske fileten ovenpå med skindsiden opad . garner med peberfrugts saucen rundt i kanten , server resten af sucen og dild kartoflerne ved siden af.

velbekomme :-)

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: pokkers1

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar