Chokolade- og marcipankage

Hovedingredienser, chokolade- og marcipankage:
½ spsk smør
1 æg
2 tsk hakkede mandler
25 g kogechokolade
100 g marcipankonfektmasse

Vejledning:

Bland smør, marcipan, kakao og æg sammen og blend det i en blender.

Hæld dejen over i en smurt form, og bag herefter kagen i ca. 20 min. ved 200 grader.

Smelt chokoladen i et vandbad og rør de hakkede mandler sammen med chokoladen. Hæld derefter chokoladen og mandlerne over den afkølede kage.

 

Som pynt kan du bruge lidt smuttede mandler.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (1)

  1. Annika
    Annika d. 14.08.2011
    Er det kogechokolade eller cacaopulver der skal anvendes?