Rabarberkoldskål

Tilberedningstid: 20 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, rabarberkoldskål:
2 pasteuriserede æggeblommer
½ l kærnemælk
50 g sukker
1 tsk vaniljesukker
200 g rabarber

Vejledning:

Pisk sukker, æggeblommer og vanillesukker sammen. Rør kærnemælken i. Stil i køleskabet mens du tilbereder rabarberne.

Rens rabarberne og skær ud i mindre stykker. Kog dem let i 1/2 dl vand, og ca. 2dl sukker ved svag varme i 5-10 minutter. Sigt rabarberne og bland sammen med koldskålen.

 

Serveres kold med kammerjunker.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar