Tunmousse

Tilberedningstid: 20 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, tunmousse:
3 ds tunfisk natural i olie
150 g smør
1½ dl creme fraiche
½ tsk groftsalt
friskkværnet peber
2 tsk citronersaft

Tilbehør:
karse
hvidløgsflutes

Vejledning:

Hæld olien fra tunfisken. Bland tunfisken, smør, creme fraiche, citronsaft og krydderier.

Rør det hele sammen med elpisker og smag det til. Fyld tunmoussen i en randform beklædt med husholdingsfilm.

 

Stil den tildækket i køleskab mindst 4 timer.

 

Pynt tunmoussen med brøndkarse.

 

Tunmousse kan serveres som en dejlig forret, som en frokostret eller som tilbehør til hovedret.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar