Creme bruleé

Hovedingredienser, creme bruleé:
4 dl fløde
1 stang vanilje
4 æggeblommer
100 g sukker
4 dl presede appelsiner
2 spsk rørsukker
2 spsk rosiner

Vejledning:

Tænd ovnene og sæt den på 150 grader.

 

Hæld fløden i en gryde, put vanniliestangen ned i og varm det op til det er lige under kogepunktet. Tag gryden af varmen igen og lad fløden og vanillien trække ca. 10 min med låg på. Fjern derefter vanilliestangen.

 

Pisk æggleblommerne luftige med halvedelen af sukkeret og rør derefter den varme vanniliefløde i.

 

Si cremer over i 4 portionsforme. Bag derefter cremen i et varmt vandbad i 40-50 min til cremen er stivnet. Vandbadet skal dække halvdelen af formen. Lad derefter cremen blive kold i køleskabet.

 

Kog juicen fra de pressede appelsiner ind til det halve sammen med rørsukkeret. Si siruppen igennem en fin sigte og tilsæt derefter rosinerne. Sæt blandingen til afkøling.

 

Drys resten af sukkeret over cremen og sæt cremen under ovnens grill i 2-3 minutter. Hvis du har en bundselsbrænder eller en brænder specielt lavet til at lave creme bruleé kan dette også bruges.

 

Nyd denne dejlige dessert opskrifter på creme brule - endnu en opskrift fra Mange-Gode-Opskrifter.dk

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: sarahj

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!