Roastbeef ovnbagt

Tilberedningstid: 1.5 t.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, roastbeef ovnbagt:
1600 g roastbeef snørret
1½ spsk olivenolie
1½ spsk smør
salt
peber

Vejledning:

Tænd for ovnen ved 210 grader.

Varm smør og olie op.

Brun kødet godt på alle sider og drys derefter med salt og peber.

Stil stegen ind i den forvarmede ovn og lad den stå i ca. 35-50 minutter. Vær opmærksom på at stegetiden er afhængig af tykkelsen på kødet samt hvor rødt du ønsker kødet. Det er en god i det at bruge et stegetermometer ved stegning. Ønsker du rødt kød skal du gå efter en centrumstemperatur på ca. 55 grader, ved rosa farve ca. 60-65 grader og gennemsteg fra 65-70 grader.

 

Så snart kødet er færdigsteg skal du pakke det godt ind i stanniol og derefter et viskestykke. Lad roastbeefen trække ca. 15-20 minutter inden udskæring.

 

Velbekomme!

 

Få mere inspiration til nytårsmad i vores sektion for nytårsopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar