Syltet ingefær i chokolade

Tilberedningstid: 25 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, syltet ingefær i chokolade:
250 g syltet ingefær
300 g mørk chokolade
kakao

Vejledning:

Smelt chokoladen.

Tag ingefærene op af glasset og lad dem dryppe grundigt af i en sigte. Skær dem i mindre stykker og dyp dem i den smeltede chokolade. Læg stykkerne på bagepapir og lad dem køle af. Dyp dem endnu en gang i chokolade således at chokoladelaget bliver rigtig dejlig tykt.

Sigt kakao over inden chokoladen størkner.

 

 

Find flere spændende opskrifter på julekonfekt og julemad i vores store sektion for juleopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar