Rødkål

Tilberedningstid: 90 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, rødkål:
50 g smør
4 spsk sukker
salt
¼ dl eddike
2 dl ribssaft
1 kg rødkålshoved

Vejledning:

Kålen snittes fint og svitses i smørret i en gryde. Ribssaften og eddiken tilsættes. Smages til med salt og sukker. Læg låget på gryden og lad kålen stå og simre i ca. 1 time. Tilsæt evt et par spsk fedt fra flæskestegen eller anden, så bliver kålen flot blank.

 

Serveres varm til julebordet.

 

 

Hvis du hellere vil prøve en af vores andre opskrifter på rødkål kan du se her: Rødkål

 

Find flere spændende opskrifter på julekonfekt og julemad i vores store sektion for juleopskrifter

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Nicoline

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar