Tynde danske pandekager

Tilberedningstid: 15 min.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, tynde danske pandekager:
2 æg
45 g mel
60 g smør
0.1875 l mælk
reven skal fra citron
korn fra en vanillestang

Vejledning:

Pisk og æg og mel sammen til en glat dej.

Pisk det det kogende smør i og spæd med mælk. Smag til med salt, sukker, citronskal og kornene fra vaniliestangen.

Brug smør på panden ved stegning af de første par pandekager, resterende pandekager bages uden fedtstof.

Panden har den rigtige temperatur når dejen straks stivner, og danner små lufthuller.

 

Serveres med sukker og syltetøj.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Franke

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar