Ferskenkoldskål

Tilberedningstid: 20 min.Portioner: pers.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, ferskenkoldskål:
1 fersken
½ l kærnemælk
½ l tykmælk
¼ l piskefløde
1 spsk sukker
1½ spsk vaniljesukker
citronsaft

Vejledning:

Skræl ferskenen, fjern stenen, og skær den ud i mindre stykker.

Blend fersknen sammen med sukker, vaniljesukker og lidt citronsaft. Kom fløden i, og pisk fløde og fersken sammen til det bliver luftigt creme. Bland kærnemælk og tykmælk i en skål, vend derefter cremen i.

 

Serveres kold med kammerjunkere.

 

 

Find flere opskrifter på koldskål i vores store samling

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: Anonym

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar