Mange Gode Opskrifter
de bedste opskrifter til dig!
Pandekager
Mange Gode Opskrifter tilbyder en stor samling af opskrifter på pandekager. Hos os finder du både de klassiske opskrifter på pandekager, men også opskrifter på danske pandekager, amerikanske pandekager og mange andre spændende opskrifter. Pandekager kan både serveres som et sundt alternativ til forskellige måltider eller også som en nydelig og delikat lille dessert. Hvis det har din interesse, kan du læse lidt om historien bag pandekager og deres forskellige kulturelle anvendelser længere nede på siden.
Opskrift på pandekager med blåbær, lækre morgenmadspandekager. Pandekager er en ret som tilberedes i en stegepande. De mest normale ingredienser er hvedemel, salt, mælk og æg.
Skøn opskrift på dejlige tykke amerikanske pandekager. En pandekage der passer både som morgenmadspandekage og dessertpandekage
Dejlig opskrift på amerikanske vafler. Amerikanske vafler passer godt som en dessert ret
Bananpandekager er en dejlig og frisk pandekage variant. Opskriften på bananpandekage er nem og hurtig at lave
Dejlig opskrift på tykke canadiske pandekager. Pandekager er en ret som tilberedes i en stegepande. De mest normale ingredienser er hvedemel, salt, mælk og æg.
Citronpandekager er en dejlig og frisk pandekage variant. Opskriften på citronpandekage er nem og hurtig at lave
God opskrift på fedtfattige pandekager. Her får du et godt fedtfattig alternativ som også er let at lave
God opskrift på fyldte pandekager. Disse pandekager kan laves som et lækkert alternativ til aftensmad.
Opskrift på madpandekager. Madpandekager er et godt alternativ til aftensmad, du kan bruge lige det fyld du kan lide og derved sætte din egen lille yndlingsret!
Dejlig opskrift på norske pandekager. Pandekager er en ret som tilberedes i en stegepande. De mest normale ingredienser er hvedemel, salt, mælk og æg.
Pandekager er en ret som tilberedes i en stegepande. De mest normale ingredienser er hvedemel, salt, mælk og æg. I Danmark nyder vi tranditionelt pandekagen med sukker, kanel, syltetøj og flormelis.
I den senere tid har man også kunnet købe færdige pandekager, eller færdigblandet pandekagemiks. Dog er der ingenting der efter vores mening slår de gode gamle opskrifter.
I Frankrig fås pandekager (crêpes) og galettes i egne crêperier. Disse små butikker findes der mindst en af i alle byer af nogenlunde størrelse. Den mest kendte variant af franske pandekager er Crêpes Suzette.
Pandekager bliver i Amerika ofte brugt til morgenmad og så gerne med sirup til.
I Mexico optræder pandekagen i form af Tortilla, bondens majspandekager, i Kina som den sprøde forårsrulle. Russerne fortrækker deres som blinis, en lækker hors d'æuvre, fyldt med kaviar og sur fløde.
I Canada, og USA bliver pandekager oftest brugt som en del af morgenmåltidet, pandekagen er faktisk blevet så populær i disse lande er der er åbnet egne morgenmads restauranter, der næsten kun sælger pandekager. I Østrig og England bliver pandekager spist som både hovedret og dessert, hvor pandekager i Sverige og Finland oftest bliver spist om torsdagen som en dessert til gule ærter.
Så nu er det bare at finde din yndlings pandekage. Velbekomme!