Koldhævet, superlækkert, sundt valnøddebrød

Tilberedningstid: 24 t.Portioner: stk.
Konverter enheder?

Hovedingredienser, koldhævet valnøddebrød:
10 g gær
8 dl vand
2 spsk salt
3 dl havregryn
450 g hvedemel
330 g pizzamel
1 håndfuld valnød
2 springforme

Vejledning:

Gæren røres ud i lunkent vand. Rør havregryn og melet i. Rør valnødderne i - kvas dem evt lidt i hånden først. Dejen skal være ret klistret - skal nærmest hældes over i to smurte forme (brug evt. bare bagepapir i formene). Du kan f. eks. bruge to runde springforme på 15-20 cm i diameter. Når dejen er i formene, dækkes formene med film/vita wrap. Formene med dejen skal stå til hævning i køleskabet 12-24 timer.

Herefter skal brødene bages i en 250 graders varm ovn i 20 minutter, skru derefter ned på 200 grader i 30-35 minutter.

Så har du to lækre, lækre brød.

Køb billigere i England og få fri fragt til Danmark
På den engelske side Amazon kan du f.eks. købe bøger, sko, tøj, legetøj, elektronik, film, spil og meget mere, ofte til en billigere pris end i Danmark.
Hvis det du køber er "Eligible for Free Super Saver Delivery", har du mulighed for at få gratis fragt til Danmark, når du køber for over 25£.
Klik her for at besøge Amazon
 
Indsendt af: andrea

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer!

Skriv en ny kommentar